Master Teacher Program Singapore Maths

ANMÄLAN

 

Master Teacher Singapore Math

 

MASTER TEACHER SINGAPORE MATHS

 

Få ett officiellt Master Teacher certifikat av Marshall Cavendish i Singapore och Lepont Schools! Bli en av de få i världen som får och kan utbilda andra lärare i Singapore Math enligt Singapores utbildningsministeriums direktiv!

 

Passa på att bli en Master Teacher i Singapore Matte! Lär dig allt det som behövs för att bli expert. Bli certifierad och godkänd att officiellt utbilda andra lärare!

 

Programmet och utbildningen är ett licensprogram där du, efter godkänd utbildning, får utblida andra lärare antingen på egen hand eller på uppdrag av Marshall Cavendish i Singapore och Lepont Schools i Sverige. Gör du det på egen hand utgår en licensavgift för dina intäkter.

 

Att undervisa matte i Singapore skiljer sig från vårt sätt att undervisa. Det finns egentligen inget sådant som Singapore Math i Singapore. Vad har kommit att kallas Singapore Math är egentligen hur eleverna lär sig matematik och sättet lärarna lär sig att undervisa matematik i Singapore. Detta inkluderar läroplanen, läroböcker, och motsvarande lärares professionella utveckling.

 

Ska vi i Sverige verkligen lyckas att implementera deras sätt att undervisa, då måste det komma från källan, från ursprunget!

 

Därför tar vi allt detta till Sverige direkt från Singapore och i samarbete med Marshall Cavendish. Vi tar hit de mest erfarna lärarna från Singapore. De tar med sig sin kunskap, sin erfarenhet och sin glöd för Singapore Matten. De tar även med sig samma program som så framgångsrikt används för att utbilda Master Teachers i Singapore och i många andra länder i världen.

 

Missa inte detta unika tillfälle att bli en riktig och certifierad Master Teacher!

 

Programmet är en öppen kurs för alla som vill fördjupa sig i pedagogiken för matematik från Singapore.

 

För de som vill och blir godkända, kan även programmet bli ett program där ni, efter godkänd utbildning, får utbilda andra lärare på uppdrag av Marshall Cavendish i Singapore och Lepont Schools i Sverige.

 

För att gå utbildningen bör du:

•Vara behörig lärare.

•Vara legitimerad mattelärare

•Ha erfarenhet av undervisning i matematik

•Vara flytande på svenska och engelska.

 

För att sedan kunna arbeta som Master Teacher bör du: 

•Kunna lägga tid på utbildningen

•Tillgänglig för att kunna utbilda, naturligtvis som inte då inkräktar på ordinarie arbete

•Brinna för matematiken

•Vara bekväm att hålla föredrag inför större grupper

•Ha en hög kommunikativ förmåga

 

OBS! Språk:

Engelska

 

 

Lärarna:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wendy Yeo Juliana Goh

 

Båda verkar och arbetar som lärare i Singapore och har en gedigen erfarenhet att utbilda lärare i hela världen i Singapore Matte.

 

Innehåll:

5 dagars utbildning i Sverige och 5 dagars utbildning och skolbesök med klassobservation i Singapore. Skriftlig Tenta och klassrumsobservation av dina klasser i Sverige för er som sedan vill gå vidare och utbilda andra.

 

Detaljerat Program:

 

Program för Oktober/November 2018:

 

1. Fundamentals of Mathematics Curriculum (6H)

2. Mathematical Problem Solving (6H)

3. Bar Model Method in Primary Mathematics (6H)

4. Lesson Planning in Primary Mathematics (12H)

 

Program för Februari, 2019 i Singapore:

 

1. Assessment in Primary Mathematics 1 (6H)

2. Assessment in Primary Mathematics 2 (6H)

3. Teaching of Heuristics in Primary Mathematics (6H)

4. Differentiated Instruction in Primary Mathematics (6H)

5. Activity-Based Lessons in Primary Mathematics (3H)

6. Teaching Primary Maths Through Problem Solving (3H)

 

Studiebesöken

Vi kombinerar skolbesök med kursen i Singapore. 3 förmiddagar är vi på skolor och på eftermiddagarna har vi kurs. 2 dagar är ämnade endast till utbildning.

 

Platser

Stockholm + Marshall Cavendish i Singapore.

 

Tid

29 oktober - 3 november (höstlovet); 5 dagar, 30 timmar

Febuarilovet 2019; 5 dagar, 30 timmar

+ 3 dagars studiebesök

 

TOTALT 60 Timmar

  

Priser

Pris: 27 000 kr + moms / person

 

Detta inkluderar:

Kursmaterial

Luncher i Sverige, i Singapore tillkommer en lunchkostnad

Certifiering

 

Övrigt:

 

Det kommer att finnas minst ett steg till för att bli Master Teacher av en högre kategori längre fram.

 

 

 

 

Fakturering och betalningsvillkor

 

Fakturering sker med 30 dagars betalningsvillkor. Kursavgiften skall vara betald innan kursstart. Dröjsmåls-ränta debiteras med 2 procentenheter per månad vid utestående likvid från och med 30 dagar efter fakturadatum till dess full likvid erlagts. Samtliga priser anges exklusive moms.

 

Avbokning och ombokning

 

Kursbokningen är bindande för deltagarens företag så snart vi accepterat bokningen och skickat bekräftelse på att deltagaren antagits på kursen.

Kostnadsfri av- och ombokning gäller fram till fyra veckor innan kursstart.

Vid av- eller ombokning 4 - 2 veckor före kursstart debiteras beställaren 50% av kursavgiften.

Vid av- eller ombokning senare än två veckor före kursstart debiteras beställaren 100% av kursavgiften.

Vid förhinder kan kursplatsen överlåtas till annan i samma skola efter samråd med oss.

Vid eventuell avbokning på grund av sjukdom krävs läkarintyg och kunden äger då rätt att gå nästkommande kurstillfälle på bokad kurs istället.

 

 

Event

För event och seminarier med anmälningsavgift gäller samma avbokningsregler som för kurs. För kostnadsfria event förbehåller vi oss rätten att vid avbokning debitera 595:- för rörliga utgifter.

 

Utbildningsavbrott samt ansvarsbegränsning

 

Om Lepont Schools måste ställa in en icke påbörjad kurs, oavsett anledning, äger kunden rätt att välja mellan att återfå erlagd kursavgift eller att ha erlagd kursavgift tillgodo inför framtida kurstillfälle. Om Lepont Schools måste avbryta en redan påbörjad kurs, oavsett anledning därtill, skall Lepont Schools i möjligaste mån tillse att kunden prioriteras plats vid närmast efterföljande kurstillfälle. Kunden äger alternativt rätt att välja mellan att återfå kursavgiften beräknat på outnyttjade kursdagar eller att erhålla motsvarande belopp tillgodo inför framtida kurstillfälle. Kursavgiften per dag fastställes genom att dividera totala kursavgiften med kursens totala antal utbildningsdagar. Ersättningar utöver detta utbetalas inte.

 

Nöjd Kund-garanti

 

Är du inte nöjd med en schemalagd kurs du gått hos oss, äger du rätt att gå om samma kurs vid ett senare tillfälle. För detta behöver du kontakta Lepont Schools inom 10 arbetsdagar efter avslutad kurs.

 

Kontakt

 

Vid bokningar av event eller kurs godkänner du att bli kontaktad av Lepont Schools via e-post eller telefon för information om Lepont Schools erbjudanden.