Svenska

Våra Master Teachers

 

info@lepontschools.com

+46-(0)70 286 43 73

VÅRA BARN FÖRTJÄNAR DET BÄSTA

Vilka är vi?

Vi på LePont Schools vill hjälpa världens skolor att säkerställa att våra elever lär sig med hjälp av de bästa metoderna och undervisningsmaterialet som finns. Genom vårt globala nätverk och en lång global erfarenhet ser vi till att din skola blir bäst!

 

LePont Schools är ett svenskt företag med en lång internationell erfarenhet av utbildning från bokstavligt talat hela världen. Vi som startade företasetf har arbetat med utbildningsfrågor inom olika områden och i länder som USA, Mexico, Brasilien, Kina, Singapore, Frankrike, Spanien, Sydafrika och naturligtvis Sverige och Norden.

 

Matematikmetoden från Singapore är den första lösningen av många att komma.

 

Bara det bästa av det bästa gäller.

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

 

 

VARFÖR MATEMATIKMETODEN FRÅN SINGAPORE?

 

Egentligen är det ganska enkelt; det är den bästa metoden i matte och med det bästa materialet. Bevisat!

 

Singapores skolor ligger i topp i världen enligt PISA och TIMSS och har gjort så allt sedan de började tillämpa denna metod.

 

Sveriges skolor kan bli lika framgångsrika i matte som skolorna i Singapore med vår hjälp, med våra läromedel Bli en Mattmästare och våra utbildningar!

 

 

 

Marshall Cavendish och matematikmetoden från Singapore har säkrat Singapores elevers toppresultat i olika kända internationella studier som Study (TIMSS) 1995, 1999, 2003, 2007 och 2011; Global Competitiveness Report 2009-2010, 2010-2011; Program for International Student Assessment (PISA) 2009, 2012.

 

 

Läs mer...